NL UK
Home
Contact
Route
Sitemap
Print

Dienstverlener in het samenbrengen van onderneming en kennisinstelling

u bent hier: / home / carolineduterloo

Caroline Duterloo vertelt...

Samen met Jeroen word ik uw verkenner naar de juiste wetenschappers en deskundigen binnen de vijf aangesloten kennisinstellingen. Door goed luisteren wat úw vraag is en wat voor ú belangrijk is ga ik aan de slag. Met zo min mogelijk tijd van u zo snel mogelijk een goede match vinden met een of meerdere wetenschappers of experts, dat wil ik voor u betekenen.

Ik heb heel diverse ervaring opgedaan in het bedrijfsleven: technologisch onderzoek, productontwikkeling, strategische marketing, new business development. In loondienst en als zelfstandige. Door deze ervaring kan ik me goed in uw situatie verplaatsen maar ook de stap maken naar de wetenschapper en expert waar u naar op zoek bent.

Ik werk graag resultaatgericht, zakelijk en toegankelijk. Maar gebruik ook graag mijn creativiteit om als het even wat lastiger ligt, uw vraag toch op te kunnen lossen.

Tot ziens!

Agenda

2011-06-07 BioBusiness Event - Schouwburg Almere
2011-06-07 Medical Delta cafe- Leiden
2011-03-08 Medical Delta Cafe - Delft

Caroline Duterloo vertelt...

Samen met Jeroen word ik uw verkenner naar de juiste wetenschappers en deskundigen binnen de vijf aangesloten kennisinstellingen. Door goed luister.. >>

Nieuws: 2010-04-23

New Venture extra prijs voor biodiversity

New Venture organiseert jaarlijks een businessplancompetitie om innovatieve start-ups op weg te helpen. Dit jaar hebben wij een samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Nat ...Lees verder | Nieuwsarchief


Powered by Medical Delta