NL UK
Home
Contact
Route
Sitemap
Print

Dienstverlener in het samenbrengen van onderneming en kennisinstelling

u bent hier: / home / kennis_valorisatie

Kennis Valorisatie

Nieuwe kennis ten dienste van de maatschappij. Met grensverleggend wetenschappelijk onderzoek en goede wetenschappelijke opleidingen willen de kennisinstellingen in Zuid-Holland de basis leggen voor toekomstige innovaties. Nieuwe inzichten die een bijdrage leveren aan welvaart, welzijn en cultuur. Samen met bedrijven en instellingen deze kennis toepassing laten vinden in nieuwe of verbeterde producten en diensten, zien de participerende kennisinstellingen als een van de kerntaken.

Samenwerking met bedrijven en instellingen biedt universiteiten ook gelegenheid om nieuwe kennis te ontwikkelen, geïnspireerd door vraagstukken vanuit de praktijk. Het stellen van een vraag van vandaag wordt zo de aanleiding voor het zoeken naar oplossingen voor morgen.
 
De regio Zuid-Holland met zijn vele innovatieve technologiebedrijven, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties biedt ons de mogelijkheid om die samenwerking in directe interactie te realiseren. Door de expertise en faciliteiten van de kennisinstellingen in de regio samen te brengen en beter toegankelijk te maken, maken we het mogelijk deze effectiever te benutten. De Business to Science Portal is hiervoor bedoeld.

Zo kunnen we met bedrijven en instellingen in de regio een proeftuin voor innovaties realiseren, waarvan bedrijven, patiënten en cliënten direct profijt hebben en die de netwerken en potentie heeft om innovaties in technologie, life sciences en zorg ook buiten de regio en internationaal hun toepassing te laten vinden. Graag zijn wij u daarbij van dienst.


Agenda

2011-06-07 BioBusiness Event - Schouwburg Almere
2011-06-07 Medical Delta cafe- Leiden
2011-03-08 Medical Delta Cafe - Delft

Daan Bregman vertelt...

Sinds september 2011 ben ik aangesloten als business scout bij het Business 2 Science Portal. Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond kan ik uw .. >>

Nieuws: 2010-04-23

New Venture extra prijs voor biodiversity

New Venture organiseert jaarlijks een businessplancompetitie om innovatieve start-ups op weg te helpen. Dit jaar hebben wij een samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Nat ...Lees verder | Nieuwsarchief


Powered by Medical Delta