NL UK
Home
Contact
Route
Sitemap
Print

Dienstverlener in het samenbrengen van onderneming en kennisinstelling

u bent hier: / home / missie

Missie

B2SP heeft als doel de innovatie binnen het bedrijfsleven te vergroten van met name bedrijven in Zuid-Holland, actief binnen de sectoren life sciences, medische technologie en zorg.

B2SP weet voor elke vraag de weg te vinden naar de juiste kennis en wetenschappers bij Universiteit Leiden, Technische Universiteit Delft, Leids Universitair Medisch Centrum, Erasmus Medisch Centrum Rotterdam en TNO.


B2SP verlaagt voor het bedrijfsleven de drempels naar beschikbare kennis, experts en faciliteiten. De inzet van B2SP zal leiden tot intensivering van de samenwerking tussen de kennisinstellingen en het bedrijfsleven. Einddoel is steeds de nieuwste kennis, expertise en technologie toegankelijk te maken voor de praktijk.


Agenda

2011-06-07 BioBusiness Event - Schouwburg Almere
2011-06-07 Medical Delta cafe- Leiden
2011-03-08 Medical Delta Cafe - Delft

Daan Bregman vertelt...

Sinds september 2011 ben ik aangesloten als business scout bij het Business 2 Science Portal. Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond kan ik uw .. >>

Nieuws: 2010-04-23

New Venture extra prijs voor biodiversity

New Venture organiseert jaarlijks een businessplancompetitie om innovatieve start-ups op weg te helpen. Dit jaar hebben wij een samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Nat ...Lees verder | Nieuwsarchief


Powered by Medical Delta