NL UK
Home
Contact
Route
Sitemap
Print

Dienstverlener in het samenbrengen van onderneming en kennisinstelling

u bent hier: / home / nieuws

Nieuws

2010-04-23

New Venture extra prijs voor biodiversity

New Venture organiseert jaarlijks een businessplancompetitie om innovatieve start-ups op weg te helpen. Dit jaar hebben wij een samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Naast onze 3 prijzen van ieder € 25.000 voor de 3 beste innovatieve businessplannen reikt het Ministerie van LNV dit jaar in samenwerking met New Venture nog 4 prijzen van € 25.000 uit aan de beste businessplannen op het gebied van biodiversiteit en voeding.

Heb jij een idee op het gebied van biodiversiteit en voeding en wil je hier een bedrijf mee starten? Ding dan mee voor een van de prijzen van € 25.000.
De deadline voor het inleveren van je businessplan is maandag 17 mei.

New Venture is een stichting en organiseert de businessplancompetitie om ondernemerschap en innovatie in Nederland te stimuleren. Wij hebben verder geen belangen bij / in de bedrijfsvoering van de deelnemende startende ondernemers. Op onze website www.newventure.nl vind je meer informatie over New Venture en de begeleiding die wij bieden aan de deelnemers, zoals coaching en seminars over bijvoorbeeld financiering en marketing. Op de website www.newventure.nl/lnv vind je ook meer informatie over de onderwerpen biodiversiteit en voeding.

Naast de prijzen is deelname aan de businessplancompetitie natuurlijk ook een mooie manier om aan publiciteit voor je idee en begeleiding te komen.

Voor meer informatie over New Venture kun je terecht bij Raffi Balder via raffi@newventure.nl / 020-3059536
 Bezoek website

Agenda

2011-06-07 BioBusiness Event - Schouwburg Almere
2011-06-07 Medical Delta cafe- Leiden
2011-03-08 Medical Delta Cafe - Delft

Caroline Duterloo vertelt...

Samen met Jeroen word ik uw verkenner naar de juiste wetenschappers en deskundigen binnen de vijf aangesloten kennisinstellingen. Door goed luister.. >>

Nieuws: 2010-04-23

New Venture extra prijs voor biodiversity

New Venture organiseert jaarlijks een businessplancompetitie om innovatieve start-ups op weg te helpen. Dit jaar hebben wij een samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Nat ...Lees verder | Nieuwsarchief


Powered by Medical Delta