NL UK
Home
Contact
Route
Sitemap
Print

Dienstverlener in het samenbrengen van onderneming en kennisinstelling

u bent hier: / home / waarom_b2sp

Waarom B2SP?

Redenen voor bedrijven, werkzaam in de sectoren life sciences, medische technologie en zorg, om gebruik te maken van B2SP:

• B2SP biedt ondernemers een laagdrempelige toegang tot een immens kennisbestand.
• B2SP vergroot de mogelijkheid om door kennis een voorsprong te nemen. 

U heeft behoefte aan kennis maar u heeft geen tijd om zelf de juiste wetenschapper te zoeken bij uw vraag. De kennisinstellingen willen toegankelijker zijn voor ondernemers zoals u. Daarom is de Business to Science Portal Holland opgericht: twee vraagscouts zoeken voor uw vraag binnen de gezamenlijke kennisinstellingen de juiste wetenschapper.

Bij Universiteit Leiden, Technische Universiteit Delft, Leids Universitair Medisch Centrum, Erasmus Medisch Centrum Rotterdam en TNO is veel expertise aanwezig. B2SP streeft naar de beste match met de juiste deskundige.
 
Hoe werkt het in de praktijk?


Agenda

2011-06-07 BioBusiness Event - Schouwburg Almere
2011-06-07 Medical Delta cafe- Leiden
2011-03-08 Medical Delta Cafe - Delft

Caroline Duterloo vertelt...

Samen met Jeroen word ik uw verkenner naar de juiste wetenschappers en deskundigen binnen de vijf aangesloten kennisinstellingen. Door goed luister.. >>

Nieuws: 2010-04-23

New Venture extra prijs voor biodiversity

New Venture organiseert jaarlijks een businessplancompetitie om innovatieve start-ups op weg te helpen. Dit jaar hebben wij een samenwerking met het Ministerie van Landbouw, Nat ...Lees verder | Nieuwsarchief


Powered by Medical Delta